SWADE Playlist
Page 61 of 68 First ... 11515960616263 ... Last
  1. #601
    Thank you for your timely reply, I will try and extrapolate as best as I can.

    #2. It is in fact what both the router and Fantasy Grounds shows.
    #4. My network was already set to private, so I do not believe that was the problem (hopefully)
    #5. I believe it's just the default one that came with my computer..?

  2. #602
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    22,161
    Blog Entries
    1
    Based on your answers you should be able to get Port Forwarding working.
    If you cant and you want me to have a look at it remotely with you please send me a PM with your email address.

    MoreCore - Generic Ruleset
    --- Projects ---
    Extensions | Tutorials | MoreCore | MoreCore Themes | Call of Cthulhu | Maelstrom | FG Con

  3. #603
    Hi Now I'm hitting a brick wall and also don't know what else to do.

    Lan IP: 192.168.0.6
    WAN IP: 10.71.67.143
    Wired Connection
    Network Adaptor is set on private
    No antivirus
    Tracing route to google-public-dns-a.google.com [8.8.8.8]
    over a maximum of 30 hops:


    1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.0.1
    2 * * * Tiempo de espera agotado para esta solicitud.
    3 100.65.0.178 informes: Red de destino inaccesible.

    Traza completa.

    Created port forwarding rule on ARRIS
    "FG - INBOUND Port 1802-1802 - TCP - 192.168.0.6 - LOCAL PORT 1802-1802"

    Hope you can help me

  4. #604
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    22,161
    Blog Entries
    1
    Welcome royalfa

    10.addresses are private addresses.
    If your WAN address is a 10 you need to contact your ISP and say "I have a new home security system and I need to do some IPv4 port forwards. Can you fix my connection so I can Port Forward?"
    They might help but they probably wont.
    If they dont/cant/wont then have a look at the Port Forward Alternatives thread.

    MoreCore - Generic Ruleset
    --- Projects ---
    Extensions | Tutorials | MoreCore | MoreCore Themes | Call of Cthulhu | Maelstrom | FG Con

  5. #605
    Thanks fpr the fast reply!!

    I will look the alternatives cause as you write I also dont think my ISP will help me.

    thanks again

  6. #606
    Good afternoon, all!

    I may just be missing something obvious here (wouldn't be the first time, honestly) but I've hit a snag with running Fantasy Grounds. Last time I ran a game (I have the ultimate edition) I was able to pass the connection test and get the players to connect with no trouble after following the first few steps of the first post (adding a firewall rule, etc.). That rule is still in place, but now I am unable to pass the connection test. Any ideas?

    Thanks in advance.

  7. #607
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    22,161
    Blog Entries
    1
    Welcome Aglor

    Maybe your LAN IP address has changed?
    Maybe you are with Cox, Comcast, Shaw, Xfinity?

    Can you reread post #1 and see if the answer is revealed.

    MoreCore - Generic Ruleset
    --- Projects ---
    Extensions | Tutorials | MoreCore | MoreCore Themes | Call of Cthulhu | Maelstrom | FG Con

  8. #608
    Thanks for this thread.

    Any advice for two players, on the same network, who could not connect to a host but 4 other players, all on different networks, were able to connect? Once the two of us who were on the same network and could not connect hopped on our hotspots, we were able to connect. Also, is there any way to test connecting to a server without a license? Do not want to waste my DM/party's time trying to troubleshoot.

    Thank you!

  9. #609
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    22,161
    Blog Entries
    1
    You can try and connect to my host - insane hook puny idol

    MoreCore - Generic Ruleset
    --- Projects ---
    Extensions | Tutorials | MoreCore | MoreCore Themes | Call of Cthulhu | Maelstrom | FG Con

  10. #610
    Hello All

    1.
    2. 216.81.xx.xx
    3. WIRED (Wifi is off on desktop. As test unplugged ethernet cable and turned on wifi)
    4. Set to Private
    5. Windows Defender. Exceptions set for Port 1802 in the firewall exception list.
    6.
    7. Bypassed Router (Rt-86AU) as a test. Also made sure Actiontec GT701D modem firewall was off as well.


    Thank you very much
    -Rob
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Solonthar; July 14th, 2020 at 15:22. Reason: Fixed

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
5E Product Walkthrough Playlist

Log in

Log in