SWADE Playlist
Page 1 of 2 12 Last
  1. #1
    Blackfoot's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    New Jersey, USA
    Posts
    4,125
    Blog Entries
    4

    Issue with contentframe

    So.. I'm having an issue in my HERO ruleset with the CoreRPG control 'contentframe' with one of the more recent updates.. (I assume 3.3.12A)

    Ruleset Error: window: Control(content) anchoring to an undefined control (contentframe) in windowclass (ref_disad)

    FG seems to be no longer able to find that control, I'm inheriting it from template_ref.xml.. and it seems to be there under frame_ref_content .. and I didn't change anything on my end... so.. I'm kinda confused as to what changed and why it's broken.
    Full License Operator - You must have a 'Lite' License to play in my games.
    Member and GM in the Fantasy Grounds Pathfinder Society Group.
    PFS Fantasy Grounds Forum
    FG Community Teamspeak Server: ts.fg-con.com
    Interested in Custom Character Portraits and Tokens? Contact me.

  2. #2
    Trenloe's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Newcastle, UK (for a bit)
    Posts
    28,099
    Moved to the Workshop forum from the Laboratory forum (which is for reporting problems with the latest public test version of FG).
    FG Con 16 Fantasy Grounds Online RPG Convention - Postponed New date To Be Confirmed.
    Register at www.fg-con.com for all the latest info.

    Private Messages: My inbox is forever filling up with PMs. Please don't send me PMs unless they are actually private/personal messages. General FG questions should be asked in the forums - don't be afraid, the FG community don't bite and you're giving everyone the chance to respond and learn!

  3. #3
    Try naming the control outside the template in the window class; and verifying that the "contentframe" control exists in the window class definition.

    Regards,
    JPG

  4. #4
    Blackfoot's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    New Jersey, USA
    Posts
    4,125
    Blog Entries
    4
    Try naming the control outside the template in the window class; and verifying that the "contentframe" control exists in the window class definition.
    I'm afraid that I don't really understand how to do that.. I haven't really been puttering with this stuff for a while and it's all sorta eluding me.

    I don't understand why this suddenly stopped working .. it's been working fine right along. The structures are all inherited from CoreRPG for the most part.. and it appears that 3.5, for example, is still doing it the same way.
    I'm just trying to figure out which piece related to this changed.
    Code:
    <template name="frame_ref_content">
    		<genericcontrol name="contentframe">
    			<anchored>
    
    				<top parent="header" anchor="bottom" offset="15" />
    				<left offset="35" />
    				<right offset="-40" />
    				<bottom offset="-35" />
    			</anchored>
    			<frame name="groupbox" offset="15,15,20,15" />
    			<disabled />
    		</genericcontrol>
    	</template>
    Full License Operator - You must have a 'Lite' License to play in my games.
    Member and GM in the Fantasy Grounds Pathfinder Society Group.
    PFS Fantasy Grounds Forum
    FG Community Teamspeak Server: ts.fg-con.com
    Interested in Custom Character Portraits and Tokens? Contact me.

  5. #5
    Where the "frame_ref_content" is used, try setting the name there. (i.e. name="contentframe") Don't assume it's being picked up from template.

    Regards,
    JPG

  6. #6
    Blackfoot's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    New Jersey, USA
    Posts
    4,125
    Blog Entries
    4
    OK.. tried that.. but that didn't fix the problem.. and honestly.. that's not the way it's being done in 3.5 upon which my code is based... in 3.5 it looks exactly the same as mine. Hrm. The only difference in this specific code is my subwindow template code... which has some resizing elements.
    I'm thinking the issue is related to something else that has changed... especially since this code hasn't changed in CoreRPG in a long long time.
    Full License Operator - You must have a 'Lite' License to play in my games.
    Member and GM in the Fantasy Grounds Pathfinder Society Group.
    PFS Fantasy Grounds Forum
    FG Community Teamspeak Server: ts.fg-con.com
    Interested in Custom Character Portraits and Tokens? Contact me.

  7. #7
    If the anchoring message appears, then the control that is anchoring to contentframe is either defined before the contentframe (and thus can't anchor to something not defined yet); or contentframe did not get created for some reason (but I would expect a different error, if so).

    Perhaps the way you are overriding the controls is making the new controls be inserted prior to the contentframe?

    Regards,
    JPG

  8. #8
    Blackfoot's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    New Jersey, USA
    Posts
    4,125
    Blog Entries
    4
    I tried commenting out my version of the sub window.. that had no effect.. even with the change to add the contentframe name to the frame... even though 3.5 doesn't do that.
    This error hoses all my windows on character sheets.. skills, abilities, weapons, spells... all of which are pretty much set up like the ones in 3.5.
    The main issue here is what changed... all of this was working last month.
    Full License Operator - You must have a 'Lite' License to play in my games.
    Member and GM in the Fantasy Grounds Pathfinder Society Group.
    PFS Fantasy Grounds Forum
    FG Community Teamspeak Server: ts.fg-con.com
    Interested in Custom Character Portraits and Tokens? Contact me.

  9. #9
    FGC had a small update; but the client changes were super-minimal and nothing that affected definition or layout. So, I don't think it's a client change issue.

    Try commenting out the windowclass overrides completely, then adding back in one by one.

    Regards,
    JPG

  10. #10
    Blackfoot's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    New Jersey, USA
    Posts
    4,125
    Blog Entries
    4
    I don't see how that can be.
    Like I said.. it was working and I changed nothing.
    Full License Operator - You must have a 'Lite' License to play in my games.
    Member and GM in the Fantasy Grounds Pathfinder Society Group.
    PFS Fantasy Grounds Forum
    FG Community Teamspeak Server: ts.fg-con.com
    Interested in Custom Character Portraits and Tokens? Contact me.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Fantasy Grounds Fridays Pre

Log in

Log in